Electroşocurile zilei

Şoc la Suceava. Un jandarm din Suceava şi iubita lui sunt acuzați că au exploatat sexual două minore. Adică erau proxeneţi, sau mai bine zis peşti. Vorba lui Pristanda: „Famelie mare, renumeraţie mică”.

Şoc în China. În urma unui control, în casa unui fost primar s-au descoperit 13 tone de aur, în lingouri, şi 34 miliarde de euro în diferite monede. Asta înseamnă să fii primar în China.

Şoc în PSD. Parlamentarii fug din PSD şi se înscriu în Pro România. „Când o corabie se scufundă, şobolanii sunt primii care fug”, a spus unul dintre parlamentarii care încă nu şi-a dat demisia din PSD, fără să precizeze cum au ajuns şobolanii în parlament.

Şoc la Galaţi. Pesedistul Dan Nica a fost propus pentru funcţia de comisar european. Dat fiindcă viitoarea lui şefă are nevoie de o femeie, tot ceea ce-i mai rămâne de făcut gălăţeanului este să-şi schimbe sexul.

Şoc în Parlament. PSD a pierdut majoritatea. Opoziţia a reuşit o importantă victorie împotriva PSD, fără Barna, care a lipsit fiindcă croşeta la un ciorap cine ştie pe unde.

Şoc la Tecuci. Tecucenii au fost minţiţi prin omisiune de toţi pesediştii care s-au perindat pe şantierul centurii ocolitoare. Aceştia le-au spus că centura va fi gata la sfârşitul anului, dar niciunul nu a menţionat că era vorba despre sfârşitul anului 2022. Şi nici atunci nu-i sigur.

Şoc în USR. Într-un sondaj făcut de USR, Barna se află tot pe locul 3, după Iohannis şi Dăncilă. Dar sunt mulţumiţi că Barna nu este în urma lui Mircea Diaconu. Eu nu înţeleg care-i diferenţa, pentru mine locul 3 rămâne locul 3, indiferent dacă în faţa mea se află un bărbat sau o femeie.

Şoc în ţară. Un consilier al unei deputate PSD a fost filmat când îi înjura pe poliţişti, filmarea a făcut deliciul internauţilor, iar consilierul a fost demis. Pesediştii s-au răzbunat aşa cum doar ei ştiu să o facă: au tăiat cauciucurile de la maşina poliţistului. Un caz similar a avut loc în Tecuci iar făptaşul este acum director în administraţia PSD. Asta ca recompensă.

Şoc la Tecuci. Tecucenilor li se cere taxă de intrare pe una dintre străzile care arată ca după bombardament. Personal nu înţeleg acest tratament discriminatoriu. Ar trebui să se pună taxă pe toate străzile, fiindcă, în afara a două-trei străzi din centru, toate străzile din Tecuci arată ca după bombardament.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s